Decostuc 

Op deze pagina ziet u verschillende decoratieve wandafwerkingen waardoor je interieur een heel eigen bijzondere uitstraling krijgt. Sommige technieken zijn geschikt om de hele ruimte mee te doen, andere om een mooie Eyecatcher te creëren.

Betonlook wanden 

Om de ruimte een meer industriële look te geven is het mogelijk de wanden te bewerken met een krijt of kalkverf waardoor je deze unieke uitstraling krijgt.

Er zijn 2 manieren waarop we deze wanden kunnen creëren., met krijtverf/muurverf van Ann Sloan, of met de kalkverf van Pure & Original, Marakech walls.

Prijzen op aanvraag.

Krijtverf Ann Sloan betonlook


Hierbij brengen we eerst een basiskleur aan met de muurverf van Ann Sloan, daarna mengen we de basisklueur met een lichtere tint en brengen we dit d.m.v. een spons aan op de wand.

De lmuurverf is na droging afwasbaar., dus heeft geen afwerklaag nodig.. 

Marakech walls Pure & Original stoere betonlook of tadelakt look


Deze natuurlijke kalkverf bestaat uit enkel natuurlijke mineralen, aangebracht met een speciale kwast of spatel wat deze bijzondere unieke uitstraling geeft. In diverse kleuren verkrijgbaar. Deze uitvoering is met meer reliëf en is wat prijziger dan de krijtverf uitvoering.

  • Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech Walls.
  • Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.
  • Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met kalkzeep of in hoogglans met de Italian wax
  • Waterafstotend en afwasbaar na verzadiging met de Dead Flat Eco Sealer
  • Een super hoogglans door de Italian wax te gebruiken.

Ironic walls:

Deze speciale verftechniek komt uit Italië en wordt gerealiseerd met decoratieve stuc van Nova Color, de metalic verf wordt in een aantal lagen aangebracht in combinatie met een oxiderend middel wat dit prachtige resultaat geeft!

Prijzen op aanvraag.

Verderame walls 

Ook dit is een decoratieve verf van Nova Color, de basis is een koperverf welke daarna ook bewerkt wordt met een oxiderend middel waarna het (blauwe) roesteffect naar eigen smaak aangebracht kan worden.. Prijzen op aanvraag.

Exclusieve technieken Novacolor

Door verschillende technieken te combineren, kunnen er heel interessante patronen ontstaan, Hierdoor heb je echt iets exclusiefs.!

Ook maken we gebruik van sjablonen en/of andere attributen om een natuurlijk patroon te creëren.

Graag adviseren wij u in alle toepassingen., vraag gerust naar ons fotoboek.

Prijzen op aanvraag.

Handige links:

www.novacolor.it/eng/